Cuina

Els plats més tradicionals amb productes 100% de la terra valenciana.

LA NOSTRA RECEPTA DE LA AUTÈNTICA PAELLA VALENCIANA

A la Barraca Toni Montoliu cuinem els plats més tradicionals amb productes 100% de la terra valenciana. L'estrella de la nostra cuina és la paella de conill i pollastre, feta al foc de llenya de taronger, com s'ha fet tota la vida. Perqué a casa Toni tot el producte és fresc, de primera qualitat i de proximitat. Per això a la Barraca Toni Montoliu es menja segons la temporada i sovint productes d'agricultura ecològica de l'Horta de Toni.

A la Barraca de Toni Montoliu el client és un convidat en casa nostra i tant la cuina com el tracte és familiar i proper. 

En la Barraca Toni Montoliu cocinamos los platos más tradicionales con productos 100% de la tierra valenciana. La estrella de nuestra cocina es la paella de conejo y pollo, hecha en el fuego de leña de naranjo, como se ha hecho toda la vida. Poque en casa Toni todo el producto es fresco, de primera calidad y de proximidad. Por eso a la Barraca Toni Montoliu se come según la temporada y a menudo productos de agricultura ecológica de la Hurta de Toni. En la Barraca de Toni Montoliu el cliente es un invitado en nuestra casa y tanto la cocina como el trato es familiar y próximo.

At La Barraca de Toni Montoliu we cook the most traditional dishes with 100% valencian products. The star of our cuisine is paella with rabbit and chicken, made with orange firewood, as it has been done all life. For that reason, if you are at toni's house, you will find fresh products at the very best quality and also their proximitiy. That is the reason why at La Barraca you can enjoy your meal according to the season and often organic farming products from Toni's huerta. In Toni Montoliu the client is a guest in our house and both: the kitchen and the treatment are familiar and close.

A la Barraca Toni Montoliu és vé a menjar "sota, cavall i rei", això vol dir que treballem en una selecció de receptes que mostra la diversitat de la cuina valenciana.

Qué com se fa la millor paella valenciana? Montoliu ens ensenya com es fan les paelles a la seua Barraca, 100% productes valencians directament del camp a la taula.

Animeu-se a anar passetjan per l'Horta fins a la Barraca Toni Montoliu. El carril bici que unix València en el pobles de l'Horta Nord és una opció genial per a estirar les cames i prendre l'airet.